главная
>>
клуб
>>площадка "Маркетинг, реклама, PR"
Площадка "Маркетинг, реклама, PR"
Вопрос от Cornelius добавлен
07-04 18:59
I'm afraid that number's ex-directory http://fittor.fun/xnxx-pijit/ garman xvideo Diners, meantime, will provide the ultimate incentive for a good performance in the same way they do for the quality of the food or other aspects of the dining experience — by voting with their feet and wallets. And if restaurant owners still want to solicit direct feedback from diners, how about simply asking them to rate their waiter on a 1-10 scale?
Ответ
*Имя:
E-mail:
*Тема:
*Вопрос:
Предыдущий вопрос
Список вопросов
Следующий вопрос
действующие площадки
Стратегия развития ...
Управление персоналои ...
Маркетинг, реклама, PR
Правовое сопровождение ...
элитный клуб
Имя:
Пароль:
карта сайта
|
главная
|
о проекте
|
новости
|
услуги
|
тренинги и семинары
|
клуб
|
презентация
©2000 В.Г. Паршков, журнал P&P
E-mail:
info@pplus.ru